Новини

Головна » Новини   

Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги зі спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирів (Послуги з перевезення учнів до місця навчання і додому), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради, Україна, 22116, вулиця Шкільна 12, село Жежелів, Хмільницького району Вінницької області:  34377380.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  Послуги спеціалізованих автомобільних перевезень пасажирів (ДК 021:2015 – 60130000-8  Послуги з перевезення учнів до місця навчання і додому, на міські, обласні, всеукраїнські змагання, спортивні змагання та культурно-масові заходи).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2024-01-09-005021-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 270000,00 грн. 

Визначення потреби здійснювалось на підставі аналізу фактичного перевезення учнів до місця навчання і додому Жежелівського ліцею Глуховецької селищної ради за календарний (попередній період) 2023 рік.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився на підставі обрахованої кількості необхідних днів перевезень, довжини маршруту та вартості одного дня перевезення, який в свою чергу обраховувався виходячи з вартості 1 км. Таким чином планова вартість закупівлі обрахована в сумі 270000,00 грн.

Нормативно-правове регулювання. 

Під час надання послуг повинні бути дотримані вимоги Законів України «Про транспорт», «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух» та інших нормативно – правових актів, які регулюють діяльність автомобільного транспорту.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик.

Транспортний засіб повинен відповідати вимогам безпеки, мати належний технічний стан та комплектацію згідно вимог та Правил дорожнього руху затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 року №1306 та Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2007 року №1184

Транспортний засіб повинен бути призначений для роботи на маршрутах приміського та міського сполучення. Транспортний засіб повинен мати не менше ніж 20 місць для сидіння, при перевезенні кількість пасажирів не повинна перевищувати кількість сидячих місць в транспортному засобі; на транспортному засобі спереду і позаду має бути попереджувальний знак «Діти». Він має бути оснащений вогнегасником і медичною аптечкою. На транспортний засіб має бути наявність свідоцтва про реєстрацію ТЗ, поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Послуги повинні надаватись - 150 днів:

Дні навчання – 150

Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2024р.

Часові межі залежать від безпекової  ситуації в країні, послуги повинні надаватися щоденно у навчальні дні крім вихідних та святкових та канікулярного періоду.

Підвіз учнів має здійснюватися за маршрутом : смт Бродецькес.Жежелів - Жежелівський ліцей і у зворотньому напрямку

 

Закупівля здійснюється відповідно до необхідних обсягів на 2024 рік. 

____________________________________________________________________

Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради, 22116 вулиця Шкільна 12,  село Желелів, Хмільницького району Вінницької області: 34377380.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  Електрична енергія (ДК 021:2015 – 09310000-5 «Електрична енергія»).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 397716,00 грн.

Визначення потреби здійснюється на підставі аналізу фактичного використання електричної енергії для забезпечення діяльності Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради за календарний (бюджетний період) 2023 рік.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін електропостачальників на електричну енергію на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі.

До ціни електричної енергії включена вартість електричної енергії, закупованої електропостачальником на оптовому ринку електричної енергії (внутрішньодобовому ринку або ринку електричної енергії на добу наперед), послуги з передачі електричної енергії, націнка електропостачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

Нормативно-правове регулювання. Закупівля електричної енергії, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регулюються та встановлюються Законом України «Про ринок електричної енергії» (далі — Закон), Правилами роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії , що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі — НКРЕКП) від 14.03.2018 № 312 (далі — ПРРЕЕ), Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі — Закон про закупівлі), Кодексом системи розподілу, затвердженим постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018 № 310 (далі — КСР), Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання, затвердженим постановою НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 (далі — Порядок № 375), та іншими нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Загальні положення. Згідно з пунктом 26 статті 1 Закону електрична енергія — енергія, що виробляється на об’єктах електроенергетики і є товаром, призначеним для купівлі-продажу. Статтею 56 Закону визначено, що постачання електричної енергії споживачам здійснюється електропостачальниками, які отримали відповідну ліцензію, за договором постачання електричної енергії споживачу.

Інформація про електропостачальника повинна міститись у переліку (ліцензійному реєстрі НКРЕКП) суб'єктів господарювання, які відповідно до вимог Закону отримали ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії, який розміщено на офіційному вебсайті НКРЕКП у розділі: Електрична енергія  /  Ліцензування  /  Реєстри ліцензіатів (вид діяльності — постачання електричної енергії).

Електропостачальник повинен забезпечити поставку електричної енергії на об’єкт замовника Жежелівського ліцею Глуховецької селищної ради, який знаходиться за адресою 22116 вулиця Шкільна 12,  село Жежелів, Хмільницького району Вінницької області та підключений до місцевих розподільчих мереж відповідно до вимог Кодексу розподільчих систем, технічні та якісні характеристики якої повинні відповідати нормам чинного на території України законодавства, державним, міжнародним стандартам та вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля.

 

Обґрунтування технічних характеристик. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2024р.

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг споживання електричної енергії. За одиницю виміру кількості електричної енергії приймається кіловат-година, яка дорівнює кількості енергії, спожитої пристроями потужністю в один кіловат протягом однієї години. Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника, та враховуючи обсяги споживання переднього календарного року, становить 60260 кВт. год на 2024р.

 

Обґрунтування якісних характеристик. Пунктом 1.1.2 глави 1.1 розділу І ПРРЕЕ визначено, що якість електропостачання — це перелік визначених Регулятором показників (і їх величин), які характеризують рівень надійності (безперервності) електропостачання, комерційної якості надання послуг з передачі, розподілу та постачання електричної енергії, а також якість електричної енергії.

Електропостачальник забезпечує дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання, у тому числі тих, що передбачені згідно з Порядком № 375, Законом, ПРРЕЕ, КСР, умовами договору про постачання електричної енергії (договору про закупівлю) та іншими нормативно-правовими актами. Згідно зі статтею 18 Закону показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені НКРЕКП. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI КСР параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення». Стосовно технічних, якісних характеристик предмета закупівлі передбачається необхідність застосування заходів із захисту довкілля, у тому числі під час виконання договору про закупівлю. Електропостачальник зобов’язується дотримуватися передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля.

 

 

 

_______________________________________________________________

Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі конструкційних матеріалів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради, 22116, вулиця Шкільна 12, село Жежелів, Хмільницького району Вінницької області, код  ЄДРПОУ 34377380.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо (М’ясо свинини (охолоджене) , філе куряче (охолоджене))

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями UA-2023-09-28-006721-a Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 52200,00грн. з ПДВ

Очікувану вартість визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «на підставі закупівельних цін попередніх закупівель» та відповідно до виділених кошторисних призначень.

Термін постачання —  з дати укладання договору  по 31.12.2023р.. Предмет договору підлягає доставці за адресою 22116, вулиця Шкільна 12, село Жежелів, Хмільницького району Вінницької області.

Поставка товару здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує за умови належного поводження з вантажем захищеність предмету закупівлі під час транспортування і збереження.

Обґрунтування технічних характеристик.

Технічні вимоги

(технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі)

Найменування предмету закупівлі : код за ДК 021: 15110000-2 М'ясо

Найменування товару

 

Технічна характеристика

Од. виміру

Кількість

1

М’ясо

свинини (охолоджене)

 

Оцінка  якості – згідно  з ДСТУ 4590:2006

Зовнішній вигляд – пісна  м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини туші (лопатка, шия, корейка, тазостегнова та ін. частина). Поверхня м’яса  рівна, не завітрена, без слизу, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок,  краї зарівнені, без бахромок.  Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається.

Колір – від  світло рожевого  до світло – червоного.

Запах – характерний  для доброякісного м’яса, без стороннього запаху 

Консистенція – ніжна, м’яка.

Термічний  стан – м'ясо охолоджене, з температурою товщині м’якоті від 0 до +4˚С.

Термін реалізації – не більше 48 годин, при температурі зберігання від  +2 до +6 С.

 

кг

40

2

Філе куряче (охолоджене)

Зовнішній вигляд – без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без слизу, жировий  шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, оперення повністю видалено, без переломів стегнових кісток, філе без шкіри.

Колір –   світло-рожевий.

Запах –   властивий  доброякісному  м’ясу птиці, без сторонніх запахів.

Консистенція – ніжна, м’яка.

Термічний  станОхолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру  від -2С до +4С  включно).

Термін реалізації – не більше 48 годин, при температурі зберігання від  0 до +4 (6)С.

 

кг

300

 

Запропонований учасником товар обов’язково повинен відповідати усім наведеним у цьому додатку технічним вимогам.

 

 

 

 

_________________________________________________________________

 

Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (закупівля № UA-2023-08-18-006209-a)

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб: Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради, 22116 вулиця Шкільна 12,  село Желелів, Хмільницького району Вінницької області: 34377380.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  021:2015:45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація «Капітальний ремонт покрівлі закладу «Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради» за адресою: Україна, Вінницька область, Хмільницький район, село Жежелів, вул. Шкільна 12). 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 5 545 406,00 грн. Закупівля здійснюється відповідно до виділених бюджетних призначень на 2023 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін виконання робіт  — з  дати укладання договору по 31.12.2023р.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі складені  відповідно до потреб Жежелівського ліцею Глуховецької селищної ради та норм чинного законодавства і зазначені в тендерній документації. Робочий проєкт на Капітальний ремонт покрівлі закладу «Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради» за адресою: Україна, Вінницька область, Хмільницький район, село Жежелів, вул. Шкільна 12, розроблений на підставі: — завдання замовника на проєктування; акту обстеження технічного стану покрівлі закладу «Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради» за адресою: Україна, Вінницька область, Хмільницький район, село Жежелів, вул. Шкільна 12. Передбачено виконання робіт з капітального ремонту покрівлі закладу в повному обсязі, а саме: прорізи, горище, вентиляційні канали, покрівля в осях, вогнезахист, інші роботи.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено на підставі кошторисної документації, визначеної з урахуванням Правил визначення вартості будівництва ДСТУ Б Д.1.1-1:2013, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 № 293 та зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, затвердженого за робочим проектом «Капітальний ремонт покрівлі закладу «Жежелівський ліцей Глуховецької селищної ради» за адресою: Україна, Вінницька область, Хмільницький район, село Жежелів, вул. Шкільна 12. Експертиза проведена ТОВ Проектна Компанія Вінниця у м. Вінниця.

 

Жежелівський загальноосвітній навчально-виховний

комплекс І-ІІІ ступенів «Школа – дитячий садок»

 

Код ЄДРПОУ 34377380

 

Н А К А З

31.05.2022                         с.Жежелів                             _____

 

Про зарахування

до складу учнів 1 класу

Жежелівського ЗНВК І-ІІІ ст.

у 2022/2023 навчальному році

 

        Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту» та наказу Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 р. № 367 «Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», з метою забезпечення доступності здобуття загальної середньої освіти та організованого прийому дітей до 1 класу в с. Жежелеві, 

 

НАКАЗУЮ:

        1. Зарахувати до складу учнів  1- го класу у 2022/2023 навчальному році:

        1.1. Балагуту Валерію Юріївну

        1.2. Доду Діану Дмитрівну

        1.3. Кузьменка Кіріла Олександровича

        1.4. Купчак Каріну Іванівну

        1.5. Підгорчука Марка Олександровича

        1.6. Радзюк  Наталію Володимирівну

        1.7. Рачинську Евеліну Сергіївну

        1.8. Розпутнього Кіріла Ігоровича

        1.9. Слюсаренко Олександру Ігорівну

        1.10. Слюсаренко Софію Валеріївну

        1.11. Соломянюка Владислава Олексійовича

        1.12. Ткачук Маргариту Сергіївну

31.05. 2022 р.

        2. Секретареві-друкарці закладу Тучак О.А.:

        2.1. Внести прізвища учнів до алфавітної книги за відповідною літерою.

До 04.06.2022 р.

        2.2. Завести номер на особовій справі кожного учня, виходячи з номера, присвоєного в алфавітній книзі.

До 04.06.2022 р.

        2.3. Розмістити особові справи зарахованих учнів до папки з особовими справами учнів  1-го класу.

До 04.06.2022 р.

        3. Класному керівникові 1-го класу у 2022/2023 навчальному році Доді Н.Е.:

        3.1. Внести прізвища зарахованих учнів до сторінок класного журналу.

До 05.09.2022 р.

        3.2. Передати список учнів класу сестрі медичній  закладу.

До 05.09.2022 р.

        4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника директора з навчальної роботи  Логачьову З.Е.

 

Директор                                                                           Наталія ПОДГОРЧУК

 

 

З наказом ознайомлені:

                  Зоя ЛОГАЧЬОВА

                  Наталія ДОДА

                  Олена ТУЧАК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💙💛💙💛💙💛💙СЛАВА УКРАЇНІ!!!💛💙💛💙💛💙💛

👉Шановні жителі, гості Глуховецької  територіальної громади, у цей складний час комунальна установа  " Інклюзивно-ресурсний центр" Махнівської сільської ради поряд з Вами. 
👉Якщо Ви, або члени вашої родини чи знайомі потребують психологічної підтримки - ми очікуємо Ваших дзвінків. У цей час, ми, як ніколи маємо згуртуватися і робити все, що в наших силах заради найціннішого: наших дітей.  Ми повинні берегти як фізичне так і психічне здоров'я наших дітей !!!  Ми працюємо на перемогу!!! На спокій!!! На майбутнє!!!
🙏Постійно з Вами на зв'язку:🙏
☎️0671513308 - Ліля 
☎️0971604975 - Ліля 
☎️0939172428 - Іра 
☎️0973424328 - Зоріна
☎️0639462829 - Тетяна
 
 

 

 

 

Відповідно до листа МОН України від 06 березня 2022 року №1/3371-22 «Про організацію освітнього процесу» та від 07 березня 2022 року «1/3378-22 «Про практику застосування трудового законодавства у галузі освіти і науки під час дії правового режиму воєнного стану», згідно з наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Глуховецької селищної ради від 11.03.2022 р. № 11 «Про оранізацію освітнього процесу у закладах освіти Глуховецької територіальної громади», з 14 березня 2022 року у Жежелівському ЗНВК І-ІІІ ст., відновлюється освітній процес за денною формою навчання з використанням дистанційних технологій.

Учні з числа внутрішньо переміщених осіб можуть тимчасово відвідувати денне навчання з використанням дистанційних технологій за заявою одного з батьків або уповноважених осіб з подальшою видачею довідки про навчання. 

_____________________________________________________________________________ 

УВАГА!

Відповідно до рекомендацій МОН, учні 1-4 класів з 02.02.2022 р.  по 11.02.2022 р. навчаються з використанням дистанційних технологій!

 

УВАГА!

Відповідно до рекомендацій МОН, учні 5-11 класів з 31.01.2022 р.  по 11.02.2022 р. навчаються з використанням дистанційних технологій!
Учні 1-4 класів навчаються в очному режимі!

 

У зв’язку з погіршенням протиепідеміологічних умов учні 1-11 класів переходять на дистанційну форму навчання з 24.01.2022 р. по 28.01.2022 р. !